martes, 11 de agosto de 2015

Pans i comandes

Les varietats que oferim.


MES DE SETEMBRE:

- Setmana de 27 de setembre: 
● Blancs (600gr i kg i potser rodó o motllo),
● Blanc de 2 kg (format biga)
● Integrals amb llavors (600gr i de kg motllo).
● Blat sarraí amb blat de moro i civada (600gr i kg motllo).
● *Pa sense gluten ( farina de blat sarraí i farina de blat de moro de 600gr i de kg motllo).
● Sègol 100% integral (600gr i kg motllo).
● Pans d'espelta semiintegral (600gr i kg motllo).
● Pans amb panses ( amb un toc dolç ideal per esmorzar i perfecte combinació amb formatges). Aquest amb farina blanca de 600gr rodó o motllo i kg motllo i amb farina integral només kg motllo.

* Aquest pa no és apta per gent celíaca perquè està fet amb els mateixos motllos i al mateix forn que els altres pans, però cap dels seus ingredients no porta gluten.

 A més, oferim pastís de xocolata elaborat a partir de cacao*, farina blanca*, llet de soja, panela*, oli de girasol i llevat, en format de 600g o d'1kg.


MES D'OCTUBRE:

- Setmana de 6 d'octubre: 
● Blancs (600gr i kg i potser rodó o motllo),
● Blanc de 2 kg (format biga)
● Integrals amb llavors (600gr i de kg motllo).
● Blat sarraí amb blat de moro i civada (600gr i kg motllo).
● *Pa sense gluten ( farina de blat sarraí i farina de blat de moro de 600gr i de kg motllo).
● Sègol 100% integral (600gr i kg motllo).
● Pans de pagès semiintegral, el clàssic pa de pagès català, però amb una barreja de farines de blat blanca i integral per aconseguir un pa més saborós (600gr i kg rodó).
●Pans integrals sense sal (600gr motllo).

 -Setmana de 13 d'octubre: 
● Blancs (600gr i kg i potser rodó o motllo).
● Blanc de 2 kg (format biga).
● Integrals amb llavors (600gr i de kg motllo).
● Blat sarraí amb blat de moro i civada (600gr i kg motllo).
● *Pa sense gluten ( farina de blat sarraí i farina de blat de moro de 600gr i de kg motllo).
 ● Sègol 100% integral (600gr i kg motllo).
● Pans d'espelta semiintegral (600gr i kg motllo).
● Pans amb panses ( amb un toc dolç ideal per esmorzar i perfecte combinació amb formatges). Aquest amb farina blanca de 600gr i kg motllo i amb farina integral només kg motllo.

- Setmana de 20 d'octubre: 
● Blancs (600gr i kg i potser rodó o motllo),
● Blanc de 2 kg (format biga)
● Integrals amb llavors (600gr i de kg motllo).
● Blat sarraí amb blat de moro i civada (600gr i kg motllo).
● *Pa sense gluten ( farina de blat sarraí i farina de blat de moro de 600gr i de kg motllo).
● Sègol 100% integral (600gr i kg motllo).
● Pans amb ceba fregida i herbes provençals (un petit homentge a la nostra dieta mediterrànea,  afegint-hi una mica d'oli tens l'àpat fet): amb farina blanca de 600gr o de kg motllo i amb farina integral només kg motllo.


- Setmana de 27 d'octubre: 
● Blancs (600gr i kg i potser rodó o motllo),
● Blanc de 2 kg (format biga)
● Integrals amb llavors (600gr i de kg motllo).
● Blat sarraí amb blat de moro i civada (600gr i kg motllo).
● *Pa sense gluten ( farina de blat sarraí i farina de blat de moro de 600gr i de kg motllo).
● Sègol 100% integral (600gr i kg motllo).
● Pans d'espelta semiintegral (600gr i kg motllo).
● Pans amb panses ( amb un toc dolç ideal per esmorzar i perfecte combinació amb formatges). Aquest amb farina blanca de 600gr rodó o motllo i kg motllo i amb farina integral només kg motllo.


* Aquest pa no és apta per gent celíaca perquè està fet amb els mateixos motllos i al mateix forn que els altres pans, però cap dels seus ingredients no porta gluten.

 A més, oferim pastís de xocolata elaborat a partir de cacao*, farina blanca*, llet de soja, panela*, oli de girasol i llevat, en format de 600g o d'1kg.

Disposem d'un formulari perquè pogueu fer les vostres comandes setmanals. Aquestes, s'han de fer abans del dilluns al migdia, ja que fem la planificació, les masses i el forneig manualment i una fermentació lenta de les masses perquè puguin reposar el temps necessari amb l'objectiu de millorar els sabors i textures dels pans. L'entrega de pa és el dimecres, un cop els pans s'han refredat i reposat, llestos per cruspir-vos-els! 

Per poder fer la vostra comanda cliqueu AQUI (si no podeu accedir al blog de comandes, envieu-nos un mail a volemelpasencer@gmail.com amb les vostres comandes). 

*ingredients ecològics (totes les farines són ecològiques)










Disposem d'un formulari perquè pogueu fer les vostres comandes setmanals. Aquestes, s'han de fer abans del dilluns al migdia, ja que fem la planificació, les masses i el forneig manualment i una fermentació lenta de les masses perquè puguin reposar el temps necessari amb l'objectiu de millorar els sabors i textures dels pans. L'entrega de pa és el dimecres, un cop els pans s'han refredat i reposat, llestos per cruspir-vos-els! 

Per poder fer la vostra comanda cliqueu AQUI (si no podeu accedir al blog de comandes, envieu-nos un mail a volemelpasencer@gmail.com amb les vostres comandes). 

*ingredients ecològics (totes les farines són ecològiques)

No hay comentarios:

Publicar un comentario