martes, 26 de mayo de 2015

Canvi d'obrador


Estimats i estimades panarres.

Ens mudem d'obrador a una masia al Tagamanent. Farem servir el mateix forn i les mateixes farines. Hem fet vacances des de mitjans de juliol per poder instal·lar el forn, tenir temps per fer proves i asegurarnos que tot funcioni bé al setembre. 

El forn és de llenya però no de flama directa, sino que té la càmara on es cou el pa separada de la càmara on es crema la llenya. Malgrat i que no és un forn tan romàntic com el que haviem començat, és un forn que tanca hermèticament, disposa d'un termòmetre que mesura la temperatura i té una càmera d'aire interior que reparteix la calor homogèniament. Així que el procés està més controlat i esperem que els pans surtin millor i més macos, ja que la dificultat dels forns antics és que depens de molts factors que canvien la calor que reben els pans i, en conseqüència, a vegades queden menys torrats, més secs, etc. 

Us agraïm la vostra confiança i suport a aquest projecte i ja sabeu que podeu fer-nos arribar qualsevol comentari o suggeriment al correu volemelpasencer@gmail.com  

Una abraçada i salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario